Rob’s Boeken

Geef uw succes een boost...

Creëer je eigen succes!

Wil je meester worden over het creëren van je persoonlijke- en zakelijke succes? Wil je jezelf op persoonlijk en zakelijk vlak ontwikkelen? Ben je toe aan duurzaamheid in je leven? Zorg dat u dit boek in huis heeft! Het helpt u als ondernemer, stakeholder & organisatie om alle succesfactoren te bundelen en direct succes te ervaren. 

Het eerste boek van Rob van Dort, ‘Creëer je eigen succes’ uit 2011 is te verkrijgen als interactief E-book. 

In 2020 is Rob’s tweede boek ‘De vernieuwde zakelijkheid’ verschenen. Dit boek is een vervolg op ‘Creëer je eigen Succes’, en helpt bovenvermelde doelgroepen om direct en duurzaam omzetverhoging & winstoptimalisatie te genereren.

€ 19,95

Beoordeling:
4.5/5
Beoordeling:
4.5/5

€ 24,95

eBook:
€ 19,95

Hét boek voor omzetverhoging & winstoptimalisatie!

De vernieuwde zakelijkheid

Het boek, ‘De vernieuwde zakelijkheid, de simpelheid van direct en duurzaam succes’ heeft al veel ondernemers geholpen succesvol(ler) te zijn.  

Het boek, ‘De vernieuwde zakelijkheid’ heeft al veel ondernemers & organisaties geholpen succesvol(ler) te zijn.  

Het boek ‘De vernieuwde zakelijkheid’ geeft ondernemers, directeuren en zakenmensen een vernieuwende blik naar hun organisatie.
De auteurs nemen u in hun boek mee naar een volgend level. Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zullen u en uw organisatie efficiënter en krachtiger in het leven komen te staan.

U krijgt praktische en direct toepasbare tips die uw omzet en winst verhogen.