Troubleshooter

Praktische en direct toepasbare oplossingen!

Hoe kan ik u helpen?

Veel ondernemers m/v in de Business to Business, die last hebben van de (Corona)crisis kunnen persoonlijk, mentaal, zakelijk en/of financieel in de problemen komen. Wanneer zij ook geen geld meer hebben om een professionele Troubleshooter in te schakelen, kan een vaak onnodig faillissement het gevolg zijn.

De Rob van Dort Foundation (RVDF) biedt maximaal 4 uur hulp aan de ondernemer die in deze situatie verkeert voor een low budget tarief.

RVDF biedt praktische en direct toepasbare oplossingen voor  Directie-, Management-, Sales- en communicatieproblemen. Hoe groot het probleem ook is, er zijn altijd vernieuwende wegen te gaan. 

Tijdens een persoonlijke-, telefonische- of online bespreking luistert een professional van RVDF naar uw verhaal en probleem, stelt hij/zij kernvragen en komt daardoor snel tot de kern van het probleem. De Troubleshooter benoemt wat volgens hem/haar voor u de beste oplossing is. Waar mogelijk helpt de Troubleshooter u direct. Hierdoor kan uw probleem snel, goed en betaalbaar worden opgelost.