Troubleshooter

Unieke, praktische en direct toepasbare oplossingen!

Wat is uw probleem?

Ondernemers m/v in de Business to Business, die last hebben van een crisis kunnen persoonlijk, mentaal, zakelijk en/of financieel in de problemen komen. Een aankomend faillissement kan zelfs het gevolg zijn.

Juist in zulke gevallen kunnen deze ondernemers bij de Rob van Dort Foundation (RVDF) terecht. Ook wanneer zij geen geld meer hebben om een professionele Troubleshooter in te schakelen. 

De Rob van Dort Foundation (RVDF) biedt 4 uur hulp aan de ondernemer die in deze situatie verkeert voor een low budget tarief. RVDF biedt unieke, praktische en direct toepasbare oplossingen voor persoonlijke-, mentale-, sales-, directie-, management-, marketing- en communicatieproblemen. Hoe groot het probleem ook is, er zijn altijd vernieuwende wegen te gaan. 

Tijdens een persoonlijke bespreking luistert een professional van RVDF naar uw verhaal en probleem, stelt hij/zij kernvragen en komt daardoor snel tot de kern van uw probleem. De Troubleshooter benoemt wat volgens hem/haar voor u de beste oplossing is en onderneemt actie. Waar mogelijk helpt de Troubleshooter u direct, waar nodig wordt een externe professional ingeschakeld. Hierdoor kan uw probleem snel, goed en betaalbaar worden opgelost.